Krooneveldweg | 4332 BL Middelburg

Zorgaanbod

Huisartsenpraktijk de Dolfijn
Krooneveldweg 10

Huisartsenpraktijk de Dolfijn is een groepspraktijk, die toegankelijke en persoonlijke zorg wil bieden met het gehele team. Werkend vanuit de professionele richtlijnen en met een open blik proberen wij, samen met U, een passend antwoord te vinden op de zorgvraag.

Samenwerking binnen de praktijk en daarbuiten met andere disciplines, is een belangrijk aspect voor onze zorgverlening.

Wilt u meer weten of bijvoorbeeld ons team leren kennen, klik dan door naar onze website.

Huisartsenpraktijk Bruynzeel
Krooneveldweg 8

Onze praktijk is gevestigd op de 1e verdieping in het Walchers Zorgknooppunt. Wij leveren huisartsenzorg zoals u van ons gewend bent. Voor meer informatie kijkt u op onze website.

Apotheek Veersche Poort
Krooneveldweg 2

Bij apotheek Veersche Poort kunt u terecht voor alle geneesmiddelen die door uw arts worden voorgeschreven. Natuurlijk leveren wij ook geneesmiddelen waarvoor u geen recept nodig hebt. Heeft u vragen over uw medicijnen, medicijngebruik of over uw gezondheid? Gedurende de openingstijden van de apotheek bent u altijd van harte welkom om uw vragen te bespreken.

Apotheek Veersche Poort biedt een handig aanbod van services aan. U kunt bij ons 24 uur per dagen 7 dagen per week uw medicatie ophalen via de 24-uurs automaat. Ook kunt u uw medicatie online bijbestellen, óf dit automatisch door de apotheek laten verzorgen, zodat u altijd voldoende voorraad heeft en de medicatie steeds weer voor u klaarligt.

Dienstapotheek Walcheren
In de dienstapotheek kunt u – in noodgevallen – terecht buiten openingstijden van uw eigen apotheek.
De dienstapotheek is op werkdagen vanaf 17.30 uur geopend tot de volgende ochtend 8.00 uur. In het weekend kunt u bij dienstapotheek 24 uur per dag terecht.

Telefoon Dienstapotheek Walcheren | 0118 468 707

Fysiotherapie Middelburg & Goes
Krooneveldweg 4

Fysiotherapie Middelburg en Fysiotherapie Goes zijn moderne, toegankelijke en vooruitstrevende praktijken met vier locaties in Middelburg en 1 locatie in Goes. Voor elke klacht hebben wij een gespecialiseerde fysiotherapeut in huis. Zo bent u bij onze professionals altijd in goede handen. Samen met u gaan we op zoek naar een passende behandeling voor uw klacht en stellen we een persoonlijk en effectief behandelplan voor u op. Ons doel is dat u zich zo snel mogelijk prettiger voelt.

Huisartsenpost Walcheren
Krooneveldweg 6

Walcheren
Als u ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of op een feestdag dringend een huisarts nodig heeft, belt u het telefoonnummer van de huisartsenpost. Zonder afspraak binnenlopen is niet de bedoeling, het is in uw en ons belang dat u altijd eerst belt!

Acute zorg
De huisartsenpost is er alleen voor spoedeisende huisartsenzorg tijdens avond, nacht, weekend en feestdagen, die niet kan wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw eigen huisarts.

Openingstijden

De huisartsenpost is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 8.00 uur. Op zaterdag en zondag en op officiële feestdagen is de huisartsenpost 24 uur per dag geopend. U wordt verzocht altijd eerst telefonisch contact op te nemen voor het maken van een afspraak.

Verloskundigen Walchers Wonder
Krooneveldweg 12b

Bewust zwanger zijn en bevallen? Welke ondersteuning en coaching hebben jullie als toekomstig ouders in de zwangerschap nodig om een goede keuze te maken t.a.v. de geboorte van jullie kindje? Op welke manier en waar willen jullie je kindje op de wereld zetten?  Met onze ervaring en kennis reizen wij graag een stukje met jullie mee tijdens deze ontdekkingstocht. Welkom in ons combinatieteam van ‘old school’ collega’s (met decennialange ervaring) en jonge collega’s met de nieuwste en modernste ideeën.

Agathos en Curadomi
Krooneveldweg 12a

Wij bieden intensieve hulpverlening die bestaat uit begeleiding, ontwikkelen van vaardigheden, inzicht geven in eigen problematiek, opvoedondersteuning en andere vormen van ondersteuning en begeleiding. De begeleiding varieert van een ‘steuntje in de rug’ tot een intensief hulpverleningstraject. Ons uitgangspunt is altijd uw situatie en de mogelijkheden en vaardigheden die u hebt.

Curadomi
Curadomi is een thuiszorgorganisatie die de beste zorg wil bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Wij bieden hulp op het gebied van huishoudelijke ondersteuning, persoonlijke verzorging, verpleging en mantelzorgondersteuning.

We zoeken met onze cliënten mee naar een passende oplossing. In de thuiszorg ontmoeten wij elkaar als mens, met ieder zijn eigen levenservaring, kennis en identiteit.

Thuiszorg Zorgstroom
Krooneveldweg 12

Uw leven Samen zorgen, Samen zorgen we ervoor dat de cliënt het leven kan leven zoals hij of zij dat wil. Wij leveren zorg over heel Walcheren. Naast de wijkteams, het technische thuiszorgteam, wondteam en nachtwacht voor thuiszorg zijn er diverse locaties van wonen en zorg. Sint Jans Hospice, en Clarahofje zijn warme en gastvrije huizen waar ongeneeslijk zieke mensen hun laatste levensfase kunnen doorbrengen. Bij Zorgstroom heeft u een goed leven met de mensen om u heen die er voor u toe doen. Dat kunnen we niet alleen.

Samen met u, uw netwerk, mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners en andere zorgverleners zorgen we daarvoor. We kijken naar uw wensen en behoeften, maken een individueel plan en vervullen daarin samen onze rol. Uw mogelijkheden zijn daarbij ons uitgangspunt.

Vind je locatie via de interactieve plattegrond